25 Ağustos 2014 Pazartesi

Pes 6 indir - Full - Tek Link

Pes 6 indir - Full - Tek Link
Pes 6 indir - Full - Tek Link
Merhaba arkadaşlar. spor oyunu paylaşımlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu yazımızda sizlere Pes 6 indir oyununu tanıtacağız. Oyun, Koreli Konami firması tarafından geliştirilip piyasaya sürülmüştür.
İlk başlarda sadece konsollarda oynanmak için piyasaya çıkan Winning Eleven serileri daha sonrasında büyük bir hayran kitlesi yakalamasıyla beraber Avrupa pazarına açıldı. Avrupa pazarında adını değiştiren oyun artık yoluna PES  ismi ile devam etti. Açılımı Pro Evoulotion Soccer olan bu oyunun PES 6 versiyonu en nostaljik versiyonlarından biridir. Bu oyunda şimdilerde yeşil sahalardan ayrılmış ve efsane haline gelmiş bir çok baba futbolcuyu tekrardan yeşil sahalarda görebilirsiniz.
Oyun fazla yüksek sistem gereksinimi istememektedir. Buna bağlı olarak da oyunun fazla iyi grafikleri olduğu söylenemez. Ama çıktığı zamanın en çok konuşulan ve en çok oynanan oyunlarından biri olan PES 6 sayesinde Pes serilerinin ne kadar geliştiğini görebilirsiniz. PeS oyunlarının, bu oyun ile birlikte tüm oyun dinamikleri değişmiştir. Bu sayede oyun, daha çok takım oyununa yönelik oynanmaya başlamıştır.
Şimdi ki oyunlarla karşılaştırdığımız zaman PES 6 oyununun yapay zekası oldukça düşük. Rakip oyuncuları kolaylıkla çalımlayıp golümüzü atabiliyoruz. Efsanevi kadroları bulabileceğiniz Pes 6 indir oyununda birbirinden farklı tam 4 zorluk derecesi vardır. Bu 4 zorluk derecesinden kendinize uygun olanını seçip oyuna başlayabilirsiniz. Bunun dışında maça başlamadan önce stat ve top seçme özelliklerini de oyunda bulabilirsiniz.
Nostaljik bir futbol keyfi yaşamak istiyorsanız sitemizden PES 6 full indirebilirsiniz. İyi oyunlar.

Pro Evolution Soccer 6 Kurulum
PeS 6 oyununu indirin ve rar içinden çıkartın.
Daha sonra Setup.bat’ı çalıştırınız ve kurulumu tamamlayınız.
Daha sonra Fix.bat’ı çalıştırın
Bu adımlardan sonra pes 6 oynanmak için hazır hale gelmiştir iyi oyunlar.

Pes 6 indir
http://turbobit.net/reiutkiyes1q.html

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2011 Oyun Tam indir
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0 www.kraloyunindir.com www.indirlab.com
Posts RSSComments RSS
Back to top
agar io agario