5 Eylül 2014 Cuma

Gta 4 indir - Full - tek link

Gta 4 indir - Full - tek link

GTA 4, serinin on birinci oyunu olarak 2008 yılında piyasaya çıktı.  Gta 4 indir Araba yarışı, nişancı, üçüncül kişili serbest dünya oyunlarının karması olarak tanımlanabilecek oyun tarzıyla tek çeşit oyun tiplerinden uzaklaşıp çok yönlü oyunlarla vakit geçirmek isteyen oyun severlerin ilgisini çekebilecek ayrıntılar barındırıyor. Tüm bu özelliklerinin yanında, görsel nitelikleri bakımından da serinin diğer oyunlarından önemli ölçüde üstün sayılabilecek özelliklere sahip.
Oyunun ana kahramanı Doğru Avrupa kökenli Nico Bellic, o zamanlar patlak veren bir savaşta gazi olmuştur. Nico, Amerikan rüyasının peşinde koşmak ve savaş esnasında kendisinin ait olduğu bölüğe ihanet eden adamı bulmak amacıyla Amerika'nın kurgusal olarak oluşturulan eyaleti Liberty City'e gelir. Geldikten kısa bir süre sonra kendisini suçların ve yolsuzlukların içinde bulur.
Oyuncular, oyun içinde silah ve patlayıcı maddeler kullanabildiği gibi çıplak elle dövüşme, yüzme, koşma gibi fiziksel yeteneklere de sahip. Oyuncuların gta 4 indirdikten sonra yaşadıkları maceralar boyunca herhangi bir şekilde fiziksel hasar alması durumunda ise  yemek yeme, tıbbı teknisyen çağırma gibi birçok yöntem kullanarak sol alt köşede bulunan sağlık göstergesi yükseltilebilir.
Oyun aynı zamanda GTA serisinin multiplayer modu barındıran ilk oyunudur. Bu modda, oyun içinde 16 kişiye kadar oluşturulabilen bir grupla oynanabilir. Oyuncular, gta 4 indir melerinden itibaren ölüm karşılaşması ve sokak yarışı gibi oynayabilecekleri seçeneklerden birini seçme şansına sahiptir. Kooperatif şekilde veya birbirleriyle yarışabilecekleri şekilde oynanan modlar da mevcut.

Grand Theft Auto 4 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: (Win XP) /(Vista SP2)/(Windows 7)
İşlemci: @ Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHz @ AMD Athlon 64 x2 5400
RAM: 2 GB  (XP) / 2 GB (Vista/Win 7)
Ekran Kartı:  NVIDIA GeForce 8600 veya AMD Radeon HD 3850
Disk Alanı: 16 GB

Gta 4 indir
http://turbobit.net/zvyxketq3d37.html
http://turbobit.net/4jlxocw7oum4.html







Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2011 Oyun Tam indir
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0 www.kraloyunindir.com www.indirlab.com
Posts RSSComments RSS
Back to top
agar io agario