5 Eylül 2014 Cuma

Left 4 Dead 2 İndir - Full - Tek Link

Left 4 Dead 2 İndir - Full - Tek Link

Left 4 Dead 2, serinin ilk oyunu olan Left 4 Dead'in devamı niteliğindeki kooperatif birincil kişi nişancı türünde bir oyundur.  Oyunun temel amacı, etrafta bulunan çeşitli ateşli veya ilkel silahlardan yararlanarak karşılaşılan zombi saldırılarını başarıyla atlatmak.
Oyuncu, left 4 dead 2 indir diğinde kendisini tüm insanlığı zombiye çeviren salgının ortasında hayatta kalan dört kişiden biri olarak buluyor. Buradan sonra yapılması gereken ise, oyuncunun bulunduğu gruba saldıran gözü dönmüş zombilerden kurtulup   haritanın bitiş noktasına başarıyla ulaşmak. Bunu yaparken de salgının oyunculara bulaşmasını engellemek için çeşitli kontrol noktalarından geçmeleri gerekiyor.
Oyunun bir diğer ayrıntısı ise başarıya ulaşmak için takım çalışmasını gerekli kılması. Çeşitli ortamlarda karşılaşılan zombilerin ortadan kaldırılabilmesi için hayatta kalan bu dört kişinin birbirlerine yardım etmesi gerekiyor. Bu da oyun içi iletişimi zorunlu kılıyor. Oyuncunun, oynarken aynı zamanda takım üyeleriyle iletişim içinde kalması ve katılımda bulunması gerekiyor.
Oyundaki başarının kooperatif çalışmayla doğrudan ilgili olması, multiplayer modunda oynamaktan keyif alan kullanıcılar için önem taşıyan tercih edilme sebeplerinden. Örneğin left 4 dead 2 indir ildikten sonra oluşturulan bir multiplayer modundaki oyunda, zombiler takım arkadaşlarından birini tamamen köşeye sıkıştırdığı zaman o üyenin kurtulmasının tek yolu, diğer üç takım arkadaşından gelecek yardıma bağlı oluyor. Bu da oyunun takım çalışmasına ne kadar bağlı olduğunun somut bir kanıtı.


Left 4 Dead 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 7-Vista-XP
İşlemci: Pentium 4 3.0GHz
Ram: 1 GB
Ekran Kartı: 256 MB
Boş Alan: 8 GB






Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

1 yorum

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2011 Oyun Tam indir
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0 www.kraloyunindir.com www.indirlab.com
Posts RSSComments RSS
Back to top
agar io agario