28 Ağustos 2014 Perşembe

Blur indir - Full - Tek Link

Blur indir - Full - Tek Link
Blur indir - Full - Tek Link
Merhaba değerli ziyaretçilerimiz. Bugünkü yazımızda oyun dünyasının en iyi yarış oyunlarından biri olan Blur indir oyununu sizlere tanıtacağız.
Hem oyun dinamikleri hem de grafikleri bakımından oyun dünyasının en iyi yarış oyunlarından biri olan Blur oyunu Need For Speed serileri ile yarışır durumdadır. Klasik yarış oyunlarının aksine daha fazla yarış pisti ve araç bulunmaktadır. Oyunu diğer yarış oyunlarından ayıran en önemli özellik yarış oyununun yanı sıra içinde görevleri de barındırmaktadır. Ana görevlerin aksine yan görevler ile de  oyunda aksiyon daima üst seviyede tutulmaya çalışılmış. Bunun dışında oyunun oldukça sade ve anlaşılır bir menüsü bulunmaktadır.
İçinde barındırdığı görevler ile oyun bir yarış oyununun aksine strateji oyununa da benzemektedir. Oyun muhteşem grafik özelliklerine sahiptir. İçinde barındırdığı tüm pistler ve araçlar orjinaline uygun olarak tasarlanmıştır. Grafiklerin dışında oyunda kullanılan ses efekti de oldukça iyidir.  Tüm araçların motor sesleri orjinalleri ile uygundur.
Oyunda araçlara entegre edilmiş çeşitli silahlar da mevcuttur. Düşmanlarınızı diskalifiye etmek için bu silahları kullanabilirsiniz. Bu silahlardan bazılarını mayın, mancınık, ateş topu, kalkan diye sıralayabiliriz. Önünüze geçen herhangi bir rakibi bu silahların biriyle rahatlıkla vurabilir ve finish çizgisine son hızla devam edebilirsiniz.
Son zamanların en iyi ve en değişik yarış oyunlarından biri olan Blur indir oyununu sitemizden full oyun olarak indirebilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz.

Blur Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: (Windows XP SP2)/(Windows 7)
İşlemci: @ Intel Core 2 Duo 2.0 Ghz @AMD Athlon 64 X2 4600+
RAM: 2 GB  (XP) / 2 GB (Vista/Win 7)
Ekran Kartı:  NVIDIA Geforce 7800 veya ATI Radeon x1800 256 Mb
 Boş Harddisk Alanı: 14 GB

Blur indir
http://turbobit.net/fbafseeq9ww0.html


DgfRP.jpg (640×360)
KI5uy.jpg (640×360)
xPvQ2.jpg (640×360)
xyAIW.jpg (640×360)
JL5fI.jpg (640×360)
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

2 yorum

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2011 Oyun Tam indir
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0 www.kraloyunindir.com www.indirlab.com
Posts RSSComments RSS
Back to top
agar io agario